Naše moto:  Do školy s chutí a bez obav
 

Charakteristika Základní školy Štětí, Školní 559

Jsme základní školou, ve které vyučujeme podle vzdělávacího programu Do školy s chutí a bez obav. V prvním ročníku se dětí učí číst metodou Sfumato, v této třídě také začínají s výukou angličtiny. Pro žáky vyšších ročníků nabízíme jako druhý jazyk němčinu. Všechny třídy jsou vybaveny interaktivními tabulemi. Využíváme elektronické žákovské knížky a třídní knihy v systému Škola on-line. Podporujeme maximální rozvoj dětí s vývojovými poruchami – jsou zřízena tři oddělení logopedie,předmět speciální pedagogické péče a pedagogická intervence.
Od 1.7.2019 je pověřenec GDPR pro naši školu Ing. Jiří Tyšer.

Novinky z naší školy

Opět se vám hlásíme – přežili jsme návštěvu Mikuláše, čerta a andílka. Přijali jsme pozvání ZŠ Ostrovní, která pořádala výstavu betlémů, v rámci toho jsme mohli přispět školním zvířátkům, za odměnu nás paní učitelka Lonská provedla a představila nám vše, co se zvířátek týká. Užili jsme si vánoční pohodu, psali jsme Ježíškovi, nechyběl nácvik koled, básniček, divadla, ochutnávka cukroví. Také rádi kreslíme, malujeme, výrobky si krášlíme třídu, hrajeme si. Během zimy pravidelně věšíme ptáčkům lojové kuličky na stromy v okolí naší družiny.
A co nás čeká v brzké době? Masopust, celeceskoctedetem.cz, Velikonoce, pyžamová párty,...

Děkuji všem rodičům za perfektní přípravu! Slečnám z 5. A – Anetce, Petrušce, Alence – za dobrovolnickou pomoc při akcích.
Odd. Terezy Navrátilové
Fotky zde